Elismerés és köszönet a polgárőröknek.

nike romaleos ii power lifting cheapbestselected.com
New Balance China Fake 580 MRT580DD click here now

opsz_logo_1000.jpg

Dr. Túrós András
Országos Polgárőr Szövetség elnökének köszönőlevele

Tisztelt Polgárőr Társaim!

Az országban kialakult járványveszély megelőzésében és a fertőzés terjedésének lassításában az információim szerint, több mint 30 ezer polgárőr vesz részt.
A hozzám beérkezett információk, tájékoztatók és jelentések szerint az egész országban a polgárőrök felelősséggel és hallatlan aktivitással vesznek részt ebben a rendkívüli és nem mindennapi munkában.
A polgárőrök ismét hétköznapi hősökké válnak!
Mindezekre tekintettel szeretnék köszönetet mondani a helytállásért és a fegyelmezett magatartásért. Biztos vagyok benne, hogy ezért a különös munkáért hálásak lesznek az emberek, a települések és végső soron az egész ország.

Egyben szeretném tájékoztatni Önöket, hogy 2020. március 26-án a Belügyminisztérium 15 ezer darab védőmaszkot biztosít a polgárőrök részére, amit a héten eljuttatunk a megyei szövetségeken keresztül az egyesületekhez. Továbbá beszerzés alatt van 3 ezer darab védőmaszk és tárgyalásokat folytatunk különböző beszállítókkal a kesztyűk, a kézfertőtlenítők beszerzésével kapcsolatban.

Még egyszer tiszta szívből köszönöm ezt a veszélyektől sem mentes polgárőr tevékenységet, amelyet tapasztalhatunk országszerte.
A Polgárőrség ismét jól vizsgázott és példát mutat önzetlenségből, elhívatottságból.

Tisztelettel:

Dr. Túrós András
elnök
Országos Polgárőr Szövetség