Figyelem, kihűlés veszély!

nike romaleos ii power lifting cheapbestselected.com
New Balance China Fake 580 MRT580DD click here now
Adidas Adizero Three Stripe Life, Adidas Adizero 8. 0 3 Stripe Life adidas adizero three stripe life, adidas adizero 8. 0 3 stripe life

1.jpg

A téli hideg idő beálltával veszélybe kerülnek a fűtetlen lakásban élő rászoruló családok, idős egyedül élő emberek.
Figyeljünk oda rájuk, működjünk együtt a rendőrséggel a polgárőrséggel! A rendőrség és a polgárőrség minden évben kiemelt figyelmet fordít a közterületeken élő rászoruló hajléktalan személyeket fenyegető veszélyhelyzetekre, valamint azok gyors szakszerű elhárítására.

2_0.jpg

A kihűlés megelőzése érdekében a szolgálatot teljesítő rendőr, polgárőr haladéktalanul gondoskodik a sérült, illetve a krízishelyzetben lévő hajléktalan mentővel történő elszállíttatásáról, továbbá felvilágosítást ad a karitatív szervezetek szolgáltatásairól a hajléktalan számára, amennyiben ilyen kérdéssel fordul hozzá.
Szükség esetén a hajléktalan személy fizikai állapotának ellenőrzését követően, a rendőr vagy polgárőr a rendőrség ügyeletén keresztül értesíti a területileg illetékes regionális diszpécserszolgálatot, amennyiben a krízishelyzetben lévő hajléktalan nem ismeri a környéket, készpénzzel nem rendelkezik, vagy a tömegközlekedési eszköz igénybevételével veszélyeztetné a közegészséget.

4.jpg

Az állami intézményeken, a civil szervezeteken túl az egyes állampolgároknak is nagy szerepük lehet abban, hogy a további halálesetek megelőzhetőek legyenek.
Így mindenki aktívan segítséget nyújthat a hideg idő beköszöntével, azzal, ha az eddigieknél jobban figyel a környezetében élőkre, a legveszélyeztetettebb,
köztudottan a magányos idős emberekre és az utcára szorult hajléktalanokra.

5.jpg

Kérjük, hogy amennyiben tudnak olyan emberről, akit akármilyen okból kihűlés veszélyeztethet, tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 112-es segélykérő telefonszámon, illetve jelezze a lakóhely szerint illetékes önkormányzatnak vagy polgárőrségnek!

15871926_1186087418144311_6680799554210597268_n.jpg

Bugyinszki Tamás
Békéscsabai Városi Polgárőrség
elnök