Kerékpáros balesetmegelőzési akció a Békéscsabai Lencsési lakótelepen a Mikulással.

nike romaleos ii power lifting cheapbestselected.com
New Balance China Fake 580 MRT580DD click here now
Adidas Adizero Three Stripe Life, Adidas Adizero 8. 0 3 Stripe Life adidas adizero three stripe life, adidas adizero 8. 0 3 stripe life

20171205_160822.jpg

József Attila Lakótelepi Településrészi Önkormányzat vezetője Dr. Ferenczi Attila tanácsnok, önkormányzati képviselő Úr támogatásával és személyes közreműködésével a Békéscsabai Városi Polgárőrség 2017. december 5-én 16 órától balesetmegelőzési célból kerékpáros akciót szervezett a Lencsési lakótelepre vezető Corvin utcai kerékpárúton, a trafóház előtt.

20171205_161521.jpg

A leállított kerékpárosok a játékos formában feltett közlekedésbiztonsági kérdésekre, helyesen válaszoltak akkor kerékpárvillogót, csoki mikulást, szaloncukrot kaptak ajándékba a Mikulástól. Összesen ötven három kerékpárost szereltek fel villogókkal és több mint száz csoki mikulást és szaloncukrot osztottak ki.

20171205_164612.jpg

Dr. Ferenczi Attila tanácsnok, Önkormányzati képviselő Úr már tizedik éve töretlen aktivitással, és példamutatóan személyes társadalmi munkában is részt vállal a József Attila Lakótelepen kezdeményezett balesetmegelőzési akciók, és karitatív adományozások megszervezésében, lebonyolításában. Ebben az évben is elsőként csatlakozott a Bugyinszki Tamás elnök Úr által kezdeményezett a rászorulók, sok gyermekes családok, betegek és egyedül élő idős emberek javára indított karácsonyi adománygyűjtéshez.

20171205_162403_0.jpg

Az egyik legszebb pillanat az volt számunkra, amikor éppen megkezdtük az akciót, egy kis gyermek szaladt felénk a járdán, nagy örömmel az arcán, és már messziről azt kiabálta, hogy Mikulás! Mikulás! Már úgy vártalak! Természetesen, ezt az örömet a Mikulás dupla ajándékkal jutalmazta.

20171205_161000.jpg

Köszönjük a megajándékozott kerékpárosok és gyermekek nevében!

Az akcióról készült riport megtekinthető az alábbi linken:

https://www.youtube.com/watch?v=KMdiyZuzN1g&feature=youtu.be

Dr. Ferenczi Attila tanácsnok, önkormányzati képviselő Úrnak
József Attila Lakótelepi Településrészi Önkormányzatnak
Békéscsabai Városi Rendőrkapitányság munkatársainak

Bugyinszki Tamás
Békéscsabai Városi Polgárőrség
elnök