Együttműködés a Békéscsabán élők, és nyaralók biztonságáért

nike romaleos ii power lifting cheapbestselected.com
New Balance China Fake 580 MRT580DD click here now
Adidas Adizero Three Stripe Life, Adidas Adizero 8. 0 3 Stripe Life adidas adizero three stripe life, adidas adizero 8. 0 3 stripe life

strand120180809-1018x677.jpg

A polgárőrség Nagyvárosi Bűnmegelőzési Programja keretében Békéscsabán a nyári időszakban is rendszeresen látnak el közös szolgálatot az önkéntesek a rendőrökkel.
Az Országos Polgárőr Szövetség 2016-ban indította el a rendőrséggel közösen megvalósuló Nagyvárosi Bűnmegelőzési Programját. Ennek keretében Békéscsabán a Városi Polgárőrség Egyesület, a Jaminai Polgárőr Egyesület és a Békéscsabai Ifjú Polgárőr Centrum Egyesület tagjai rendszeresen látnak el közös járőrszolgálatot a rendőrséggel.

strand_5_20180809.jpg

A nyári időszakban kiemelt cél a rendezvényekre érkezők, a játszótereken, parkokban szabadidejüket töltő gyermekek, családok, valamint a strandon pihenők biztonságának erősítése. Az ifjú polgárőrök 2018. augusztus 9-én a Békéscsabai Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadójával és rendőrjárőreivel az Árpád Fürdőben adtak tanácsokat a strandolóknak. Felhívták a figyelmet arra, hogy ne hagyjanak semmit parkoló autóik utasterében, mert a kis figyelmetlenségből nagy bosszúság lehet. Személyes dolgaikat, táskáikat, mobiltelefonjaikat mindenképpen vegyék ki a kocsiból, az ablakokat húzzák fel és a járművet zárják le, mielőtt a parkolóban őrizetlenül hagyják! A strandon is vigyázzanak a dolgaikra! Ha társasággal vannak, valaki mindig ügyeljen a táskákra. Azzal, hogy törölközővel letakarják, nem védik meg telefonjaikat, pénztárcájukat, irataikat. A tanácsok mellett a gyermekeknek a rendőrök hasznos információkat, a legfontosabb közlekedési szabályokat tartalmazó kiadványokat is ajándékoztak.

Forrás: police.hu